Sonntag

Jaha, kvällen slutade ju inte riktigt så lyckat som jag hade hoppats på.

Söndag

God morgon. Vaknade för 1.5 h sedan och har precis ätit frukost (eller lunch kanske snarare?).  Idag ska jag inte göra någonting. Läsa lite, göra ett besök på Lions Loppmarknad och se om jag kan få tag i någon bra bok och sitta hemma och ta det lugnt.

Björn är i vardagsrummet och skriver duktigt på sitt arbete som ska vara klart på tisdag.

På tal om tisdag så börjar min organisationssociologikurs då.

FÖDELSEDAG

Idag fyller jag 19 år!

Klockan 08.27 föddes jag, dvs exakt NU.

Blev uppvaktad på morgonen med en indisk spikmatta, två Lonely Planet (en om Kanada och en om Vancouver), presentkort på fotvård, ett "bord" att ha datorn på, en frukost-bok, en tunika och en liten necessär.

Grattis till mig själv.

Tru Blood

Såg första avsnittet av Tru Blood igår på ettan (eller var det tvåan?). Helt okej bra faktiskt, nästan i klass med Gilmore girls. Perfekt att slötitta på. Krävs ingen större hjärnkapacitet.


På tisdag börjar min sociologikurs. Längtar!

Dexter!

Det blir en ny Dextersäsong (nr 4)! Första avsnittet heter Living the dream och visas i USA den 27 september.

Big no no

Hallådär.

Kom hem från jobbet för en halvtimme sedan, har ätit tre mackor och läst tidningen. Brukar äta två mackor, gick och tog en till men nu ska jag bannemig klara av att hålla mig. Ingen hetsätning ikväll tack.

Om två dagar fyller jag år, dvs den 28:e augusti.

Jobbade i Lund idag och tog min gamla skolbuss hem sen. Tittade avundsjukt på alla som var på väg hem från skolan, jag vill också! Gillar inte att jobba. Det är så enformigt och jag lär mig ingenting. Gör samma sak, vecka ut och vecka in. Jag vill lära mig saker!

Suck

...så sket det sig igen. Usch, en dag lyckades jag klara mig. EN JÄVLA DAG. Nu gäller det att inte sluta kämpa.

Jag tänker tankar om att dagen redan är förstörd. Fattar inte varför, JAG SKA INTE TÄNKA SÅ, är det så jäkla svårt?
 
Ja.


Måndag

Imorgon kommer min lön för juli månad, fick precis en lönespecifikation i brevlådan. Började jobba sista veckan i månaden så får bara betalt för en veckas jobb, men ändå.

Dagen har varit helt okej. När jag gick upp hade mamma gjort iordning en portion havregrynsgröt till mig, så jag slapp vela eller fatta några egna beslut.

i kylen låg även ett lunchpaket. Ibland är mami och papi bäst. Tack vare dem har maten gått bra denna dag.

Var ute och sprang när jag kom hem från jobbet, insåg hur jävla dålig kondis jag har. Måste bli ändring på detta snarast!

Träffade min behandlare också idag. Det var skönt att prata, det ger mig styrka och motivation.

...

Känner mig som världens mest elaka och okänsliga människa just nu. Att såra någon är det värsta som finns.

Försöker att inte tänka, tittar på film, läser och sitter vid datorn, ändå lämnar inte skuldkänslorna min kropp i fred.

Intalar mig att det är bäst såhär, men är det det?

Träning

God morgon!

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Planera mitt liv lite. Nästa vecka börjar jag på Krav Magà och på måndag tänkte jag ge mig ut på en löprunda, ska bli så jäääkla gött att komma igång och träna igen.

Läser boken En halv gul sol just nu. Ganska bra faktiskt.

Jag har fattat ett beslut

JAg har bestämt mig!

Den 2 september ska jag säga upp mig från Online.

Inte för att jag inte gillar jobbet (jag trivdes ganska bra faktiskt) men jag hinner bara inte. Vill läsa den universitetskurs jag anmält mig till (organisationssociologi) eftersom jag saknar att behöva använda hjärnan. Är faktiskt lite orolig för att mina stackars hjärnceller gått i ide  eller något.

Jobbar ju dessutom som städare sedan en månad tillbaka.

En dålig dag på jobbet...

Hade en närmast outhärdlig dag på jobbet idag. Jag var (tydligen) sen till en kund som hade städning mellan 12.00-14.00 (jag hade enbart fått veta att kunden ville ha städning på eftermiddagarna och inte någon särskild tid) Såklart kommer frun hem tidigare från jobbet och skäller ut mig efter noter, "jag vill inte ha dig springandes omkring här när jag är hemma" etc.

Därefter säger hon att hon ska gå ut och parkera om bilen, en stund senare kommer hon hem igen och är fortfarande arg som ett bi.

När jag städat klart tar jag en tur förbi kontoret på vägen till bussen. När jag kommer in genom dörren får jag ännu en utskällning, denna gången av min bitr. chef. Det visar sig att kärringen inte alls parkerat om sin satans bil utan istället sprungit till kontoret och skällt ut den stackars människan som råkade sitta där..

Det är svårt att inte ta sådana saker personligt. Jag kan vara väldigt lättstött i vissa stuationer och att bli utskälld efter noter för något jag omöjligt kunde ha vetat väcker inga arga känslor hos mig, det får mig istället att bli deppig och känna mig värdelös.

Det är konstigt att människor kan vara så jäkla sura. Visst, det kanske hade varit trevligare för henne om hon kommit hem till ett nystädat hus men allvarligt talat, världen går inte under för att hon tvingas dela sina nästan 200 kvm med mig en enda gång. Hon kunde ju ha tagit tillfället i akt att prata lite med mig kanske? VISA SIN UPPSKATTNING?? Jag undrar om hon vet hur man gör...

 

My life goes on dadampidam

Vakna -> jobba -> ta mig hem -> lägga mig i sängen -> böla -> somna -> vakna -> jobba -> ta mig hem -> lägga mig i sängen -> böla -> somna -> vakna -> jobba

...this is a never ending story.



Hur blev jag såhär?

?

Hej. Ännu en mörk dag har passerat. Vad är det för fel på mig?

Var precis ute med Axel och mamma på en tur, det var mysigt och gjorde mig något mer harmonisk.

Moodswings

Mitt mående skiftar väldigt från dag till dag (vilket man kanske märkt om man följer min blogg). Tror att det har med min medicin att göra, eller snarare avsaknaden av min medicin. Slutade ta mina Fluoxetin på eget bevåg (i mitten av juni) eftersom jag vägrar gå till den läkare som skriver ut dem till mig.

Har jobbat idag. Det var jättekul, som vanligt. Älskar min jobbtröja med tillhörande ryggsäck.

Ledsamhet och mörker

Livet känns väldigt mörkt just nu, det finns ingen glädje i det jag gör och framtiden känns som ett tjockt moln fullt av gifter. Jag vill bara lägga mig i sängen och sova i flera veckor, slippa behöva känna och slippa behöva göra mig själv besviken, om och om igen...

Egentid

Kom hem från frisören för två timmar sedan och nu har jag haft egentid. Tog en långdusch, rakade benen, peelade kroppen, gjorde en inpackning på håret, noppade ögonbrynen, tog tandtråd (tumme upp från Jenny I guess, haha), smörjde in mig, filade naglarna...

Puh, nu sitter jag här och tar det lugnt. Tänkte brygga mig lite örtte snart. Jag diggar denna kvällen stenhårt.


Investerade i detta kit från NeVo för ett tag sedan, riktigt bra produkter från Döda Havet, den fyrkantiga filen i mitten gör naglarna blanka med naturliga mineraler.

Fullt upp som vanligt

Sitter och tar det lite lugnt innan det är dags att ge sig av till jobbet. Jobbar i Höllviken idag så det är väl bara att ta sig dit, får ha bilen idag i alla fall, det är nice!
 
Efter jobbet ska jag klippa mig hos Jasse på hennes salong X-corner. Därefter ska jag träffa Bannis. Imorgon flyttar hon till Stockholm, fy fasen vad tomt det kommer bli...

I natt ska jag hämta mami som ska till en kompis efter jobbet och käka.

Nu måste jag skynda mig!

Puss

Madonna

Var på Madonnakonsert på Ullevi igår. Det var lite av en besvikelse, alla gamla låtar var söndermixade och i vissa låtar sjöng hon inte ens, hade bara på låten i bakgrunden medan hennes dansare gjorde jobbet. Inget extranummer blev det heller...

Tumme upp för hennes tribute till Michael Jackson i alla fall, det var fint gjort. De ska tydligen ha varit ganska bra vänner.

Bilder från konserten kommer ikväll eller imorgon.

Innan konserten var familjen i Ängelholm och tittade på Maries (Björns flickväns) lägenhet. Därefter gick vi lite på stan och sedan käkade vi på Pizza King där hon jobbar.

Idag är det jobb som gäller, på Online.  Jobbar dubbelpass (dvs. 8 h). Peppen är inlagd, eh... (inte). Det är bara att gilla läget.

Trött

Är nyss hemkommen från en myskväll med de torra nuckorna. Vi såg på Barnhemmet, åt pizza och B&J. Det blev en vegetariana utan oliver och kronärtskocka för mig. Drog hem tidigt och ska snart nanna kudde.

En väldigt full storebror med tillhörande flickvän ringde precis, svammel deluxe! Haha.

Imorgon ska jag upp tidigt, det blir familjeutflykt till Ängelholm och sen tMadonnakonsert på Ullevi.

Slit

Ännu en tung dag är över. Började halv 8 och slutade nu kl 21.00. Var hemma halv 10 och nu är jag helt slut. Orkar knappt skriva i bloggen. Over and out.

Hole in one, jobb och Regina Spektor

Hej.

Det är söndag och jag har jobbat. Sålde strumpor och det gick INTE bra.

När jag kom hem skålades det i Champagne, pappa hade gjort en hole in one på Romelåsens golfbana, den fjärde i karriären.

Igår var jag på Tårtkalas hos Bannis<3 som fyller 23 och ska flytta till Stockholm för att börja på lärarutbildningen, därefter drog jag vidare till Andrea som hade 20 års fest. Party party. Sov hos Robin. Vaknade vid 3 och körde direkt till jobbet, stannade dock till vid Hemmakväll och lämnade in några försenade filmer som jag slapp betala förseningsavgift på och köpte en glass. Mmmm...

Imorgon börjar jag jobba 07.30 och slutar 21.00.

Just nu sitter jag och lyssnar på Regina Spektor och varvar ner.

RSS 2.0