Sorg

Jag får ingen ro, kan inte koncentrera mig.

Har ingen ork till någonting.

Bara tanken på att jag ska gå ut ikväll gör mig lätt illamående. Vem är jag att ha roligt? Människor dör omkring mig under tiden jag dansar och har roligt på Mejeriet, halvfull  och med klänningen på sne. Känner mig smått patetisk.

Over and out.

I min säng

Tjena!

Vaknade tidigt idag och nu ligger jag efter att ha ätit en god frukost åter i sängen, tänkte jobba lite med projektarbetet och se klart Ping Pong kingen. På tal om film så älskar jag verkligen Filmkursen jag går i skolan. Sjukt intressant. Jag kanske ska bli regissör trots allt? Ehhh, eller typ... frilansande filmkommentator. Jaja, sålänge man har ambitioner är allt i sin ordning.

Igår var en rutten dag som jag helst vill radera från almenackan. Mycket tråkiga saker hände och jag var verkligen inte på något bra humör.

Imorgon börjar jobbet, måste komma ihåg att ringa en av de som ska jobba idag, fick inte tag på henne igår. Är lite smånervös. Inte jobbigt nervös mer positivt nervös, träffa nya människor och sådär. Hoppas att allting ska gå bra och att vi blir uppskattade av de äldre.

Nu ska jag försöka göra lite projektarbete innan alla intressanta msn-människor loggar in och distraherar mig, haha.

Ikväll blir det Nattklubb på Mejeriet.

En svartvit eftermiddag

Tjena!

Är så himla trött! Har legat i sängen sedan jag kom hem från skolan. Satte på en film för några timmar sedan, Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb. Gillar Stanley Kubrick men jag skulle inte säga att denna är bland hans bästa.

Nu ska jag titta på en annan film, La salaire de peur (Fruktans lön), det sägs vara tidernas bästa thriller, jag är tveksam...

   


Imorgon har jag D-dag! Wiho! Ska fika med Emilie och Anna och därefter försöka plugga lite på biblioteket.

Sjuk

Hej!

Sjukt tråkig helg! Jag är sjuk och missade grymmaste utekvällen med bästa förfesten igår. Fan också, dessutom orkar jag varken göra något skolarbete eller kvällsfika på Espresso House idag. Believe it or not, Tove bangar kvällsfika. Det hör inte till vanligheterna. Fan, jag som skulle vara effektiv denna helgen.

I fredags bokades skidresa! Canazei Italien blir det, ska bli så fett kul! Ser fram emot både Prag och Italien sjukt mycket (det är det enda som gör att jag står ut med att sitta hemma och vara sjuk hela helgen).

Björn skickade en låt han hade gjort idag, den var mycket bra! Jag ska lägga in den på min Ipod så jag kan lyssna på den när jag saknar honom lite.

Idag åkte mamma till Paris och på måndag morgon åker pappa till Moscow, då blir jag själv!  Yaay. Det är så fridfullt att vara hemma själv.

Nu ska jag och pappa titta på film, Exit heter den.

Au revoir

Fuckers och nagellack

Tjena!

Här sitter jag, allmänt lack på den manliga delen av människosläktet, med naglarna på tork. Kan meddela att lila inte är min färg, det är få färger  mina bleka händer klarar av utan att se ännu mer bleka och skräckinjagande ut.

Helgen har varit bra. Hade trevligt ute i fredags med Anna, Sandra och Becci. Eller, roligt och roligt, vi har väl haft det roligare... det var helt ok! Liiiite lame på KB, som alltid.

Just nu försöker jag mobilisera kraft till att göra franskaläxan, det går inte särskilt bra. Min bortförklaring är att jag inte kan ta upp böckerna förrän nagellacket torkat.

Ikväll blir det fika på Espresso House! (scones, as usual) Då ska jag försöka prata av mig alla mina aggressioner.

Veckoplanering!

Veckoplanering! (känner att jag behöver skriva ner allt jag ska göra i veckan så att jag inte glömmer något)

Måndag:
Franska 08.00 - 09.25
LjM seminarie om Israel-Palestina konflikten
Lunch. Antingen medhavd eller köpt, antagligen medhavd. Jag har inga pengar
Projektarbetesplugg på stadsbiblioteket

Viktigt: Glöm inte kolla mailen och printa ut CV att dela ut på tisdag!

Tisdag:
Lektioner fram till lunch
Lunch i skolan
Ta bussen till Nova och lämna ut CV
Hem och plugga projektarbete och filosofiarbete

Viktigt: Glöm inte kolla efter svar från Ung Omsorg, om inget kommit så ring!

Onsdag:
Lektioner på förmiddagen
Lunch i skolan
Lektioner på eftermiddagen
Ta prover på vårdcentralen
Till Lomma bibliotek och plugga projektarbete

Viktigt: Glöm inte kontakta äldreboendet och boka in tid


Torsdag:

Lektioner på förmiddagen
Lunch
Hem och skriva klart filosofiarbetet
16.00-21.00 Kick off med Ung Omsorg i Svaneskolans matsal

Kom ihåg: Ingen religion! (slutar tidigt)

Fredag;
Lektioner på förmiddagen
Lämna in de delar av projektarbetet som är färdiga
Lunch
Lektioner på eftermiddagen
Hem, skriv klart och lämna in filosofiarbete!


Note to myself: Period 1 i skolan är slut!



FINALLY, HELG!!

Att ta sig i kragen.

Tjena!

Då var terminen igång igen, härligt...

Fikade med Anna efter skolan och drog sedan till Stadsbiblioteket för att plugga, det gick inte så bra. Jag var sjukt okoncentrerad. Tänkte mest på hets, mat och socker. Tror det var därför. 

Från och med idag är det inget godis och inga kakor som gäller!  Anna och jag har ett vad och död åt den som fuskar! Mår alltid dåligt när jag käkat socker och har börjat få fler och fler återfall på sistone, senast idag. Inte bra. Det får bli mycket kaffe!

Vägde mig idag också, holy motherfuckingshit. I samma sekund som jag såg siffrorna kom jag på varför jag aldrig väger mig när jag har hetsätit...

Måste verkligen prata med Jaana imorgon, skäms en massa men har lovat mig själv att vara ärlig. Inte för att det går jättebra (berättade inte för mamma om varken nyår eller idag), men min behandlare ska jag väl klara av att vara ärlig mot iallafall. Hon är ju faktiskt där för att hjälpa mig.

Första skoldagen

Uhhhh, klockan är 07:23 och jag ska snart gå till bussen. Första skoldagen idag.

Efter skolan blir det Esresso House och scones med Anna, nice! Sedan ska jag plugga på stadsbiblioteket, kan ju alltid hoppas att jag får något gjort. Haha. Jag måste börja ta saker och ting seriöst! Det är sista terminen i skolan nu!

Lite peppning är vad jag behöver.

Nu måste jag dra till bussen!

Puss

Lovet är snart slut :/

Tjena darlings.

Nu börjar lovet närma sig sitt slut, lite sad faktiskt. Jag är knappt redo att börja igen,  vill bara ta studenten!

Festen igår var trevlig men det var inte så mycket folk. Jag, Maria och Becca såg till att peppa igång alla. Vi är bäst.


Frånvarande?


Yeaaah!!!  Det är nu vi är som bäst!

Dexter!

Tjena!

Det är dåligt med inlägg just nu, jag har ingen vidare inspiration. Kanske för att det inte händer så mycket, hehe. Idag har jag varit på Lomma bibliotek och pluggat på förmiddagen. Eftermiddagen skulle egentligen också ägnas åt pluggandet men det blev Dexter istället. Kan inte slita mig. Dexter är den bästa serien jag någonsin sett, och nu är jag helt seriös!

Om du vill läsa om vad jag gjort igår och i förrgår så har Anna skrivit ett väldigt bra inlägg om det på sin blogg =) Läs!  http://annnisch.blogg.se/anna/ (2009-01-05)

Ikväll blir det fest hos Victor.

Au revoir

Lat och dyr i drift, c'est moi

Gaaah!

Har handlat upp alldeles för mycket pengar idag. Studiebidraget hade kommit in. Illa!

Nu sitter jag här och försöker plugga. Efter att ha suttit och tittat på papprena i över en timme tog jag mig äntligen samman och började. Då kom jag på att jag behöver skriva ut en sak innan jag börjar läsa och tryckte därför upp ett Word dokument på datorn, där tog det stopp.... Vår printer är i ett annat rum vilket innebär att jag måste resa mig upp för att hämta mitt papper (som är nödvändigt att ha för att kunna läsa).
 
Behöver jag säga mer än att jag ännu inte lyft på arslet och gått och hämtat pappret?

Tror inte det.

Peace out

RSS 2.0