I heart my life

Fy vad trött jag är.

Jobbet ringde mig klockan 07.30 i morse och undrade om jag kunde komma in så snabbt som möjligt eftersom de hade jobb till mig. Hallelujah moment, eh nä....

 Åkte iväg och städade en megavilla i Bjärred och körde därefter direkt till Online. Kom hem 21.30. Är helt slut just nu. Imorgon ska jag jobba från kl. 07.30, därefter ska jag till läkaren och efter det bär det av till ännu ett pass på Online. Älskar mitt liv just nu.

Peppen är inte inlagd

God morgon. Vaknade och hade ont lite överallt. Åt 4 mackor (kombinerad frukost och lunch) och ska snart bege mig till jobbet. Peppen är inte inlagd. Ska skriva anställningsavtal idag och hämta lite tvätt jag inte hann med att lämna igår.

Efter jobbet drar jag till Robin, vi ska (antagligen) se Whatever Works på bio och sedan ska jag däcka. Imorgon blir det jobb igen, som vanligt.

Nu ska jag mysa lite med Axel, nussepluttplutt ligger här i min säng och vräker ut sig.

Nya jobbet

Nyss hemkommen från jobbet. Tiden gick fort men det är inget light-jobb direkt. Har ont lite överallt nu.

Jag råkade ställa en sprayflaska med ugnsregöringsmedel på en obehandlad träyta vilket resulterade i en stor rund svart fläck, min chef blev inte sådär jätteglad (skratta ni bara, jag vet att ni vill). Typiskt mig att klanta till det redan första dagen. Skämdes som ett djur.

Ska jobba imorgon också. Woho, peppen är inlagd.

Bert och sprit

Sitter här och dricker Smirnoff Triple Ice och tittar på Bert - den siste Oskulden. Ibland är livet helt okej faktiskt.

  +  = NICE

Lördag och söndag

Vaknade precis, klockan är 15:20 och jag är trött. Var ute och tog en öl med Ingrid och Bannis igår på Ariman. Mycket trevligt. (för min del blev det dock ingen öl utan två glas vin)

Bakfyllemat blev det också, en Falafeltallrik. Jag blev sur när jag insåg att Salehan ökat sina priser något enormt. Vad fan? Billigaste falafeln i stan förut, nu normalpris...

Jag sov över hos Bannisen, direkt när jag kom hem idag somnade jag igen. Imorgon ringer jobbet 07:30. Underbart, eh näe...

Krav Magá




Jag vill bara slåss!!! Fy fan vad denna sport kommer passa mig bra. Jag är som gjord för kampsport, arg och aggressiv, haha. Dessutom är det självförsvarsträning.


KB

Hej. Har precis kommit hem. Var ute med Helena och Andrea igår. Det var mycket trevligt. Förfest i Andreas föräldrars lägenhet och därefter Metro på Möllan. Det var helt stört mycket människor där (eftersom det var Möllevångsfestivalen) så vi drog till Ölcaféet senare. Efter en lång upptrappning drog vi vidare till KB. Har aldrig gillat den klubben men igår var det faktiskt riktigt trevligt. Träffade en massa gamla SSUare som jag inte sett på länge också. Musiken var superb!

Tog en svarttaxi till Värnhem och sov hos Robin.

I morse tänke jag att jag skulle skynda mig hem för att träffa mami och papi som jag inte sett på en hel vecka, inte för att jag saknat dem utan eftersom jag ville visa dem att jag brydde mig. Det första mamma gör är att börja whina och vara allmänt sur och irriterad. Jag blir så less på att bo hemma.

KANADA HERE I COME. Det ska bli så jäkla skönt att slippa deras gnäll.


Vancouver by night

Suck

Börjar på ny kula imorgon, vi får se hur det går. Allting känns ganska hopplöst just nu. Jag och Björn har beställt pizza och ska titta på filmen La Zona. Vill bara att tiden ska gå snabbt, jag vill bara sova bort tre veckor just nu. Så känns det.


Äntligen!

Shiamuslimska män får nu äntligen rätt att svälta sina kvinnor i syfte att få dem att gå med på sex. Det var på tiden. Vad ska de annars göra för att få frugan att lyda? 

Http://sydsvenskan.se/varlden/article508011/Nu-far-mannen-svalta-sina-fruar.html

Maktlöshet

Jag känner mig så fruktansvärt maktlös. Vad ska få mig att förändra mitt liv? Vad ska få mig att sluta med den misshandel jag håller på med? Jag förstör min kropp och det vet jag, det är det som är meningen. Sjukt? Ja.

Bitterfitta, det är jag...

Ensam hemma

Imorgon åker mami och papi på golfsemester vilket innebär att jag blir ensam hemma. Woho! Ska dock jobba alla dagar vilket inte är sådär jätteupphetsande. Imorgon ska jag och Bunny åka och simma på Källbybadet, wiehow. Det blir trevligt. Jag och mamma konstaterade precis att det var två år sedan jag badade senast vilket var i Vietnam (Nha Trang).


Stranden i Nha Trang


Eh, jag brukar inte sola magen...


Vy från hotellfönstret, lyx? Ja.


Bussen vi spenderade 28 timmar i, behöver jag säga att vi var de enda
turisterna som åkte buss istället för att ta tåg (som går jäkligt mycket snabbare)?

Toaletten bestod av ett hål i bussgolvet.


Siem Reap, Kambodja. Det här med säkerhet har de inte riktigt förstått än, det var max en meter ner till
dessa djur, naturligtvis var allt byggt av trä och relativt ruttet...


ÅH vad jag blir nostalgisk nu när jag tittar på gamla bilder från den Asienresa jag och min familj gjorde år 2007. Vi åkte till Thailand (Bangkok) -> Vietnam (Hanoi) -> Vietnam (Nha Trang) -> Vietnam (Ho Chi Minh city) -> Kambodja (Siem Reap) - > Thailand (Bangkok).

Det var helt fantastiskt. Har hur mycket bilder som helst jag skulle vilja lägga upp.

Ali's frukt och grönt

Hej, hej, halli-hallå, hejsan hejsan

...sådär hälsar alltid Ali när man kommer in i hans grönsaks- och fruktaffär i Lomma. Bästa affären i hela byn. Så himla snäll och rolig personal och grymt billiga frukter och grönsaker. Åk dit, ligger på Vegagatan, mitt emot fd. ABC ZOO.

Har sovit hela dagen och känner mig lite piggare nu. Imorgon blir dock en tuff dag, jag ska först åka till Hemfrid och lämna mina polispapper. Därefter hem, äta lunch och sedan bär det av till Hemmakväll i Lund för att hyra film (5 för 100 kr, riktigt billigt och då får man ha dem en vecka också). Jag ska även lämna tillbaka filmen De andras liv som jag hyrde för snart en vecka sedan. Därefter kör jag direkt till jobbet.

Twin Peaks är färdigsedd!

Tjena.

Mår lika dåligt idag som igår, jävla skit. Huvudet känns som en stor snorklump. Ska bara vara hemma och slappa idag.

Såg precis klart sista avsnittet av Twin Peaks, så jäkla bra serie. Blev dock lite besviken på slutet, jag fattade nog inte allt.


Ur Twin Peaks

Sjuk

Mår riktigt dåligt idag. Tror att den hosta jag haft i två veckor nu (sedan jag kom hem från Roskilde) börjar bryta ut i en virusinfektion. Huvudet dunkar, tröttheten är enorm och jag har ont i kroppen. Blö, orkar inte ens blogga. Ska bädda ner mig med ett avsnitt av Twin Peaks nu.

Puss

Online

Tjena!

Idag är en seg dag. Känner mig allmänt värdelös och tråkig. Bara jobbar och jobbar hela tiden, ändå jobbar jag bara 25%. Hur ska jag klara av att jobba heltid?

Är fortfarande förkyld vilket stör mig något oerhört. Kan jag sluta hosta och snora nu?

Börjar på en ny bok ikväll, "Pappersväggar" av John Ajvide Lindqvist (författaren till "Låt den rätte komma in").

Soulmate

God morgon!

Sitter och lyssnar på Natasha Bedingfield och äter frukost. Ostmackor med smör och té, namnam.

 Idag blir det jobb samt att köpa ett långt linne så jag kan använda min fina genomskinliga tunika som jag köpte på REA i förrgår. Mycket nöjd.

Håller på att läsa ut Shantaram, fick väldigt mycket telefonsvarare igår på jobbet så jag passade på att läsa lite, riktigt bra bok det där! Jag är helt såld.

Är inne på min andra dag utan socker idag. Igår drack jag 8 koppar kaffe för att stilla suget. Ersätter ett beroende med ett annat, jaaaadååå.

Morgonkvist

God morgon!

Sitter och lyssnar på Duran Duran och njuter av livet med en förkylning.Kan det bli bättre?

Ska inte jobba idag, första söndagen på väldigt länge som jag är hemma och ändå inte ska jobba. Ikväll blir det kvällsfika med mina små gullefjun Lina och Emilie på stammisfiket. Det blir najs!

Idag ska jag och mami ut och handla lite tror jag, jag är dock lite bitter eftersom jag inte har några pengar att handla upp. Suck. Jag är fattig hela tiden, det suger!

Vill ha mitt städjobb NU men måste vänta på de nya polispapperna så jag kan gå och lämna dem där.

Politik

Tänkte tipsa alla er som är intresserade av politik om den bästa bloggen någonsin på temat. Väldigt mycket av mina åsikter delas med författaren till denna blogg.

Http://domljuger.wordpress.com/


At Ban's

Sitter hos Bannis med två jättejobbiga undulatjävlar som skriker mig i öronen. Jag trodde att vår fågel där hemma var ovanligt skrikig men i jämförelse med dessa två terrormachines är Putte lugn som en filbunke.

Nu ska jag fixa mig. Ser ut som något katten släpat hem.

Seeya later

Frukost på Espresso House och middag på indisk restaurang

Tjena!

Har varit och fikat med Annish på stammisfiket på centralen, EH! Tröttnar aldrig på deras scones. Helt ok pris också. Det var nice att snacka lite skit, längesen sist. Oj, nu när jag tänker efter var det en hel månad sedan sist. Tiden går så jäkla snabbt även om man inte går i skolan. Jobb och träffa polare hela dagarna, det är livet!

Nu ska jag iväg med bussen till Lund igen. Ska hem till Bannisen, vi ska ut och käka på indisk restaurang med Håkan och Robin. Det blir nog trevligt.

Imorgon ska jag vara hemma tänkte jag, i alla fall på kvällen. Mitt enda mission går ut på att ta mig hem från Malmö. Kanske ska gå i stan med mami också. Vi får se hur det blir.

Min ekonomi är extremt ansträngd just nu. Varför har jag aldrig några pengar?

PUSS ha det fedt!

Regn och film

Nu regnar det för fullt här i Skåneland. Tur att jag hann komma hem från Roskilde. Hade inte beställt något regn men nu när det kommer en skur när jag ligger inne i sängen och kurar är det ganska skönt faktiskt. Blir så trött på att bo hemma, är rastlös hela tiden och vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill flytta till Vancouver nu! Orkar inte vänta 6 månader. Aja, det är i alla fall spikat nu, känns skönt. Då har jag något att jobba för och se fram emot, ett kortsiktigt mål i livet.

Nu ska jag ha filmmarathon med mig själv, kan det bli mysigare? kanske. Ska i alla fall se Confessions of a Shopaholic (inte helt ok!) och Fifty Dead Men Walking om konflikten på Irland. Den sistnämnda verkar bra.

Home sweet home (but I still miss you Roskilde)

Home sweet home!

Nu är jag hemma från Roskilde. Det har varit helt jävla fantastiskt! Har inte längtat hem en sekund och nu är jag väldigt pepp på att åka på fler festivaler. Uppladdningen söndag-torsdag var grym och när banden började spela blev det bara bättre.

Såg bland annat Volbeat, Mew (även om jag stod vänd mot publiken och peppade hela konserten), Trentemoller, Fleet Foxes, Nick Cave and the bad seeds, Lily Allen, Faith No More, Håkan Hellström (ofrivilligt), Fever Ray, Pet Shop Boys och Coldplay.

Halsen mår inte hallon såhär två dagar efter. Kan knappt prata och undrar hur jag ska kunna jobba imorgon. Aja, det löser sig nog.

Lyckades även med konststycket att bli av med alla mina tre skor de tre första dagarna, som tur var hittade jag ett par andra skor som jag kunde använda resten av dagarna. Skorna var alkisen Toby från Djursholms och jag tvivlar på att han saknade dem (undrar om han ens kommer ihåg att han hade med dem).

Roskilde 2009 var även den varmaste festivalen på 33 år och jag brände mig (såklart) redan första dagen. Därefter blev det skugga för min del, trots detta har jag fått en fin färg. Mycket nöjd trots lite brännskador på ryggen. Så går det när man har känslig hud (och nä, jag lär mig aldrig Agnes!).

   

RSS 2.0