Skullcandy TI, vilka är snyggast?

Jääävligt snygga hörlurar, de åker upp på önskelistan till studenten direkt. Frågan är vilken modell?

 



From NOW on, rock n'roll

Imorgon

From tomorrow on, rock n' roll.

Egenvärde


Imorgon är en ny dag. Nya utmaningar och nya mål. Tänk framåt för fan, annars dör du!

Idag känner jag mig helt okej, trots att maten går käpprakt åt helvete. Mitt egenvärde består, oavsett vikt.

And I know it.

Idag måste jag verkligen börja skriva på mitt PsB arbete. Wish me luck, ehh.

MVG på Projektarbetet

Förlåt för dålig uppdatering, har jobbat fruktansvärt mycket de senaste två veckorna. Har en massa skolarbete att ta igen nu. Fick iallafall MVG på projektarbetet! Skönt, då kan man släppa det!

Idag har jag hämtat biljetten till Roskilde. Wohoo!

Maten går dåligt för tillfället, men det är en ny dag imorgon. Tänker inte bara ge upp.


Online FTW

Precis kommit hem från jobbet, sköööönt! Jobb imorgon igen ioförsig, men först lunch i Stadsparken. Ska bli fedt najs. Måste leta upp en filt och duscha nu.

Fick reda på att nyanställda på Online inte får garantilön om de inte säljer för minst 47kr/h. HA. Skadeglädje är den enda sanna glädjen, står inget om det på mitt avtal nämligen.

Sur.

Släpade mig upp kl. 06.00 i morse för att komma i tid till franskan. När jag kommer till skolan får jag reda på att lektionen är inställd, SUCK.

Sitter nu i biblan och gör förra veckans franskaläxa och lyssnar på Promoes nya låt Svennebanan. Gillar den faktiskt, trots hög töntighetsfaktor ><



Hold on Roskilde!

Nu har jag varit inne på min internetbank och insett att jag måste vänta till nästa studiebidrag kommer innan jag kan köpa biljett till Roskilde. Buuhh. Hoppas att biljetterna inte hinner stiga i pris till dess, är typ 2 veckor kvar.

Bestämde mig för att hänga med på fest idag iallafall, orkar inte vara hemma när mina föräldrar ska ha gäster. Tråk.

God morgon!

Äntligen är det helg. Idag skulle jag egentligen träffa Ban, vi skulle sitta i stadsparken med scones från Espresso House och bara mysa, men pga. signalfel i Köpenhamn blev det inställt eftersom Ban behövde sova. Lite tråkigt. Nu har jag inga andra planer alls, men ska försöka göra lite skolarbete (eh, lycka till?).

På måndag får jag resultatet på mitt projektarbete. Är fett nervös! Vågar inte ens berätta för mina föräldrar att jag ska få betyget förom jag sedan får VG kommer jag att hata deras frågor...

Ikväll vet jag inte heller vad som händer. Skulle hänga med Ban till hennes kompis på kalas/fest men jag känner mig inte så peppad. Ban ska dessutom iväg och jobba sen klockan 23.30 och jag vill inte hänga där själv. Är dessutom fullt med SSU:re där. Trivs inte så jättebra ihop med dem egentligen, känner mig som en hycklare.

Mamma och pappa ska ha gäster hemma, orkar inte vara hemma då. Speciellt inte utan dator. Siiigh. Hoppas att den blir klar snart!

Nu ska jag ut i solen lite.

Friday night

Hey!

Kom precis hem från Lina, det var helt sjukt längesen jag var hemma hos henne. Haft en mysig kväll med massa fruktsallad och marshmallows. Jag var ganska trött så jag drog hem tidigt.

Nu sitter jag här och möglar. Tänkte att jag kunde se på film i sängen men eftersom min dator ju är på lagning blir det svårt. Lägger mig nog tidigt och läser istället, har sällan tid att läsa nuförtiden. Måste bli bättre på det.

Natti natti

Friday!

Shit vilket vader! Helt otroligt. Skriver pa Bjorns dator eftersom min dator har kraschat. Ska aka och lamna den till mammas arbetskamrat ikvall sa han kan titta pa den, hoppas att han kan fixa den.

Imorgon ska jag och Ban hanga i Stadsparken, det ska bli myys. Ikvall blir det nog bio, orkar inte ga ut om inte alla ar pepp.

Ar lite stord idag faktiskt. Irritationen fran igar sitter i lite fortfarande aven om jag ar pa betydligt battre humor idag.

Maste boka biljetter till Roskilde i helgen ocksa. Ska bara fixa fram pengar forst, rana en bank kanske?

Rock am ring

Sitter och ser över vilka festivaler jag vill åka på i år. Är jäkligt sugen på Rock am ring. Placebo, The Killers, Bloc Party, Sugarplum fairy, The Prodigy,  The soundtrack of our lives och Basement Jaxx ska spela. Jag bangar INTE.

Någon som vill joina?



FAAAAAAAAAAAN. Rock am ring är 5-7 juni, 3 dagar innan min student. Där sprack det.

Back on track

Home sweet home. Är hemma och trött efter en underbar skidsemester i Italien! Vädret har varit fantastiskt alla dagar och jag brände mig redan första dagen, konsekvensen blev ett skinnbyte i ansiktet. Mmmm, nice javet. Trots att jag blev sjuk och fik feber i slutet av resan och inte kunde åka en av dagarna var allting ändå över förväntan och super. Snön var fantastisk fram till lunch och människorna hur trevliga som helst. Vi gjorde dessutom inte av med särskilt mycket pengar. Maten var (för) god och spriten likaså. Tillbaka till gamla goda vanor imorgon när skolan sätter igång igen, det ska bli skönt. Har inte så mycket att plugga denna veckan så ska försöka hinna med att träna. Saknar att vara ute och springa om kvällarna, det är mysigt. Speciellt när det är så fint väder.

Hade fått fyra brev från Polisen och Tingsrätten när jag kom hem igår. Är kallad till rättegång ang. "Pussmannen" på onsdag. Lite nervös. Vet inte hur många av de andra utsatta som kommer att vara där och är nervös för vad jag ska säga om jag får svåra frågor av hans advokat. Yrkandet är på 2 års fängelse och utvisning. Dessutom ha de flesta utsatta yrkat skadestånd på mellan 2000-5000 kronor. Även om jag är lite nervös nu så ska det bli spännande och se hur det går till på riktigt.

Bilder från resan kommer när jag fått dem från Agnes och Katarina. Troligtvis i övermorgon.

Seeya!

Skidor!

Om 45 min åker jag till Canazei (Italien) för skidåkning i 8 dagar! Hemma söndag.

Var på psykologilektion 08.15, fick betyg på vår redovisning. VG. Inte ens VG+. Haha, alltså. Katastrof. Aja, det fixar sig, jag sätter MVG på fördjupningsuppgiften!

Ha det underbart i Sverige, hoppas ni får skitdåligt väder.

Puss


Sol och värme

Vad bra man mår när solen skiner och det är varmt ute!

Elaka tankar har varit på besök idag men jag gjort mitt bästa för att ignorera dem. Det har varit en ganska jobbig dag rent ätstörningsmässigt, suget är enormt, usch. Hoppas att det blir lite bättre nu när jag åker iväg. Får annat att tänka på.

Det går åt helvete med samhällskunskapen, jag vet knappt vad jag själv skriver. Fail.

Nu kom jag på att jag är en dålig människa också. Hör inte av mig till min behandlare. Jag vill inte träffa henne. Jag skäms, usch. Dålig, dålig! Fokus: KAFFE.

Puss

Dagen före dagen....

Tjena!

Vilken underbar morgon! Solen skiner och det är varmt ute.

Imorgon bär det av till Canazei, Italien. Det ska bli så jäkla skönt att komma iväg och åka skidor och festa. Bara slappna av och ta det lugnt. Det tyngsta blir väl bussresan, åker imorgon klockan 12.45 från Svågertorp Syd. Räknar med att det tar ca 24 timmar. Har klarat av längre  och betydligt jobbigare bussresor tidigare (Hanoi, Vietnam - Ho chi minh city, Vietnam) så jag lär väl överleva. Men det är ändå jobbigt.

Innan jag sätter igång med packningen på allvar måste jag skriva mitt arbete i internationell ekonomi. Det måste skickas in till Karl-Eric idag. Buu.

Aja, det är väl bara att ta tag i det.

Angående bloggning så blir det nog inte så mycket bloggande i Italien. Jag tänkte ta med papper och penna och skriva om jag får någon lust, men det är inte säkert. Kommer hem på söndag (och då är min kära bror hemma också!). Då ska jag berätta om hur det varit samt lägga in lite bilder.

April, april!

Äntligen hemma från skolan, det har varit en lång dag! Var ovanligt positiv på franskan idag, berodde antagligen på det fina vädret.

Idag måste jag skriva int. ekonomiarbetet. Idag! NU NU NUUUU!

HEJ DÅ


RSS 2.0