Fredag

Har inte bloggat så mycket den senaste tiden, har mest tänkt dåliga tankar och föredrar då att skriva i min privata dagbok istället för här på bloggen. Kommer nog igång igen snart när studentfirandet sätter fart på riktigt.

Vet inte riktigt vad jag ska köpa i studentpresent till de tre som tar studenten nästa vecka? Förslag plix.

Nu är jag hungrig, hoppas det blir mat snart!



Det är inte lätt när det är svårt

Är tillbaka från Prag nu. Något traumatiserad men vid liv. Skriver mer när jag orkar.

PRAAAG

PRAG BABY!

Äntligen. Har jobbat klart, kommit hem och nu blir det inget mer jobb innan jag åker till Prag imorgon. Fasar inför bussresan men annars ska det bli jäääkligt nice! Funderar på om jag ska köpa godis till resan eller inte. Om jag köper så kommer jag att äta upp det direkt, (A). Bestämmer imorgon.

Nu ska jag snart nanna, sover asdåligt nuförtiden.

Söndag

Tjena!

Har inte hunnit blogga på ett tag. Det har varit en intensiv helg. I fredags var jag med Agnes på fest och i lördags var jag  hos Becki på kalas. Marängswiss <3 Idag har jag bara pluggat och pluggat och pluggat. Suck. Blev sjukt missnöjd med min novell som jag skrev också men orkar verkligen inte mer. Nu måste jag bara naila franskprovet imorgonbitti. Håll tummarna!

Förresten, sitter och dricker örtté med Nypon. Jättegott.

Överstyr

Usch, känner mig hemsk. Var på fest i Malmö igår med kära Agnes. Blev sjukt packad vilket resulterade i att Agnes inte vågade låta mig åka hem själv utan tvingades släpa hem mig. Det är INTE ok Tove.

Det är inte att rekommendera att ta med sig mer vodka än vad man har tänkt dricka till en fest, ÄVEN om man från början inte tänkt dricka det så slutar det alltid med att man gör det ändå. (Man=jag)

Har en fet minneslucka från 23.00 till 09.00 då jag vaknade upp hos Agnes. Vet inte vad som hände men tydligen gav jag mina tamponger till busschauffören, trodde att jag var på Karstorpsskolan och inbillade mig att jag kände varenda jävel på bussen, *host*fjortis. Fyfan vad jag hade hatat en en människa som jag om jag suttit på nattbussen nykter.

En stor puss till världsbästa Agnes för att hon ställde upp iallafall! Det ska jag komma ihåg!

27 days until release

God morgon.

Vaknade kl 07.00 och kunde inte sova mer, suck. Låg kvar och vände och vred på mig till kl 08.30 och gick sedan upp och käkade frukost. Är lite bitter idag, kul helg jag har framför mig...

Jag kan inte förmå mig själv att ta skolan på allvar just nu, jag orkar bara inte. Jag vill ta studenten!!!

¤%¤&%/&(/¤#(/&

Jag kommer till skolan och så har den jävla slynan satt upp en lapp på dörren om att provet är flyttat till måndag. Mitt hat för denna individ har aldrig varit större, kunde knappt kontrollera mig själv.

Vi skulle dessutom skriva uppsats på måndag, fan ta henne om hon flyttar fram den nu. Inse att vi inte har tid. JÄVLA #%&¤/&/%(/%(%&¤"

Sol

Sitter ute i solen och myser, det är hur varmt som helst! Har pluggat lite franska innan men nu sitter jag mest och läser. Boken heter Shantaram, riktigt bra faktiskt. Det är en perfekt bok att läsa utomhus i solstolen eller på någon strand. Fylld med äventyr, spänning och vackra naturbeskrivningar.

Mår bra för stunden, härligt!

Interro de francais

Usch, allting hänger på detta jäkla prov, antingen VG eller MVG. Jag får damp. Tolererar inte ett VG i franska, TOLERERAR INTE!!

Jag har inte pluggat särskilt mycket, hade en väldigt dålig dag igår och sov mest. Hoppas att en högre makt ska ge mig det betyg jag förtjänar idag. Jag vill bara att det ska vara över...

Dålig dag

Idag är ingen bra dag, fy fan. Ska avreagera mig lite i Word, skriva hur jag känner. Vill bara somna om och vakna upp om ett halvår igen.

Whimp


Jag svor en ed tillsammans med min behandlare när jag började på ÄTSC:

"Mat ska inte hindra mig från att leva det liv jag vill leva eller umgås med de människor jag tycker om."

Är ett jävligt bra löfte.

Pics!

Balklänning!






...och så min nya frisyr!


Jaaa, väldigt snygg eller hur? Nyvaken...

Get yourself together!

Idag är kanske inte den bästa dagen i mitt liv, föredrar att ligga och drömma om framtiden istället...

God morgon!

Har precis gått upp, sitter här och lyssnar på Milow - Ayo Technology. Har fortfarande lite ont i huvudet faktiskt, det är bara att bita ihop och ta sig samman. Har massor att göra idag. Tänkte börja med att skriva psykologin, därefter måste jag ta itu med franskan. Huuuu.

Bilder kommer senare idag! Promise =)

Balklänning!

Tjena! Hade svårt att somna igår, låg och lyssnade på radipsoykologen på P1 en timme. Har fortfarande en extrem huvudvärk men har ändå tagit mig till Malmö för att hämta min balklänning på Hot Couture (http://www.hotcouture.se). Köpte även en väska och ett armband. Ägaren är så jäkla snäll, hon har hjälpt mig med allt! Jättefina klänningar har de också.

När jag kom hem käkade jag och mamma lunch, därefter körde jag och hämtade pappa på Malmö C.

Just nu sitter jag i sängen och tittar på Twin Peaks, ganska mysigt. Borde plugga men huvudvärken gör det jobbigare än vanligt.

Ska ta bilder och visa på balklännigen senare.

Later!

Vilka hörlurar?

Åh, mamma vill ha en önskelista till min student. Önskelistor är det värsta jag vet.

Sitter just nu framför datorn och tittar på vilka hörlurar jag skulle vilja ha. Det finns så sjuuuukt många att välja mellan. Beslutsångest!

It's a secret

Det kliar i fingrarna på mig!

Håller på med ett hemligt projekt, det avslöjas lagom till studenten (hoppas jag, om det blir färdigt i tid).

ANNA 19!

Fan vad drygt! Vaknade upp idag med en hemsk huvudvärk och en fruktansvärd trötthet. Tror att jag stannar hemma från skolan idag och vilar mig.

Ikväll är det middag hos Anna som fyller 19 år idag! Därefter utgång. Jag hoppas att jag kan komma, samtidigt vill jag inte bli sämre nu när det är så mycket annat som måste göras, we'll see.


GRATTIS!

Trött

Hemma från jobbet! Freedom!

Det gick riktigt bra idag, hade en timlön på 100 kr/h (ja, det är bra för att vara mig).

NU = TWIN PEAKS + JORDGUBBAR. Jag känner mig lite konstig, inte helt okej i kroppen. Får se om jag går till skolan imorgon.

I'm back!

Kom hem nästan precis och måste dra om en halvtimme. Tar nog med plugget till jobbet och sitter och spånar på lite frågor där.

Appropå något helt annat så älskar jag min frisör! Hon är så jäkla underbar, det är synd att det är så dyrt att gå dit bara. Fick en underbar hårbottensmassage idag, jag somnade nästan.

Om en halvtimme måste jag åka till jobbet, uhh.

Ikväll när jag kommer hem blir det Twin Peaks, längtar redan! Jag kan verkligen bli besatt av en serie.

Imorgon fyller allas vår kära Anneshia 19 år. Party party!

Frisör + plugg + jobb

En ny dag!

Jag har precis stigit upp och ätit frukost, två mackor blev det. Gott. Snart ska jag ge mig iväg till min frisör, uhhh det innebär att jag måste köra runt i Malmö. Hate it! Tänkte handla lite på Hemköp också på vägen hem, det ligger precis brevid Åhlens vid Triangeln, miket bra.

Det är skönt att vara ledig idag! Jag ska jobba klockan 17.00 men innan dess tänkte jag hinna sammanställa lite frågor till Scientologerna samt eventuellt ringa dem.

Jag är så jäääääkla kaffesugen men orkar inte göra kaffe. Tänkte snylta lite hos frissan.

See ya later!


Att säga upp sig, men ändå inte?

Tjena!

Det har varit en lång dag idag. Var i skolan från 08.15 - 16.00, därefter på jobbet till 21.00. Hemma vid 21:30.

Sade upp mig från jobbet (som planerat) men blev på något sätt (jag vet fortfarande inte riktigt hur) övertalad att stanna. Jag tror att jag hade en liten kris förra månaden eftersom jag jobbade så många dagar i rad, det kändes iallafall bättre idag så nu jobbar jag iallafall minst en månad till (dvs. två månader till, en månads uppsägningstid)

Imorgon är jag ledig. Ska till frisören och klippa mig, välbehövligt. Bild på resultatet kommer imorgon=)

Nu ska jag lägga mig och titta på ett avsnitt Twin Peaks, gött!

...

Så jäkla gött att slippa sitta hela kvällen med plugg. Efter att ha gjort klart min presentation till turismen imorgon har jag bara slappat. Blev rastlös efter ca 10 min, haha. Nu kollar jag på Twin Peaks iallafall, riktigt bra serie!

Forever trust in who you are


Har återupptäckt Metallica. De är ju rättså bra ändå faktiskt.

Nu är det inte många veckor kvar till studenten. Det känns helt jäkla underbart, jag och mår bara bättre och bättre för varje dag som går...

Det kommer att kännas vemodigt den dagen jag för sista gången tar farväl av klasskamrater och lärare, fyfan :/ 

Dagen i ord

Tjena!

Idag har jag haft franskaprov på morgonen, därefter en väldigt slapp religionslektion. Vi jobbar med våra fördjupningsarbeten och ingen orkar bry sig. Som vanligt när det kommer till arbeten har jag tagit mig vatten över huvudet, den här gången ska jag besöka scientologerna i Arlöv och ställa dem till svars med lite frågor. Roligt, men det kräver en hel del arbete. Ska göra en slags jämförelse mellan hur de framställer sig själva och hur de framställs i historieböcker etc. Har inte riktigt bestämt exakt frågeställning än.

Körde bil hem och fick motorstopp 4 gånger, hur pinsamt är inte det? Jag har ändå haft körkort i mer än 5 månader nu, förtjänar det knappt.

Bästa dagen i mitt liv

God morgon!

Nu ska jag snart köra till skolan och ha franskaprov. Usch. Därefter blir det religion och sedan hem och plugga psykologi. Rolig dag. Ehhh..

...

Jag gör verkligen allt för att slippa ta tag i psykologin idag, det blir bara fler och fler bloggar. Haha. Fixade precis lunch till mig och mami, mackor med smör och ost och massa kaffe blev det, mys.

Lyssnar just nu på Amy MacDonald - This is the life. Helt okej musik.

New York

Har precis skjutsat min käre fader till Malmö C, han ska åka till New York med jobbet en vecka = JAG FÅR HA BILEN HELA VECKAN, HALLELUJAH!

Bjuder på några väääldigt gamla bilder från New York, upplösningen är inte den bästa eftersom de är ca 5 år gamla. Nostalgi iallafall.


Mr. Nice guy i parfymavdelningen på Macy's


Central Park


FN:s huvudbyggnad


In Memoriam of 9/11                                                                        Strawberry fields forever, huh?


Jag måste säga att den tekniska utvecklingen har gått snabbt...

Good morning!

Gick precis upp. Är inte jättepepp, ska skriva psykologiarbete hela dagen, uhhh. Jag orkar inte, jag vill soova.

Livet är underbart just nu

God morgon!

Då har man överlevt valborg. Gött. Fan vad jag älskar Lund ibland, jag kommer att sakna allt så jävla hårt när jag tar studenten. Usch, ibland blir jag deppig bara av tanken, samtidigt är det tanken på studenten som får mig att orka kämpa vidare med allt skit i skolan. En månad kvar! Vädret är härligt och jag är nöjd och glad.

"Det här är livet!" som Jenny skulle säga!

Nu ska jag skriva skolarbete, so long suckers.

RSS 2.0