Händelserik dag

Det har varit en händelserik dag.

Polisen ringde mig klockan 08.30 och ville att jag skulle komma in på stationen för kompletterande förhör samt identifikation angående "pussmannen". Berättade min story (igen) och fick sedan se på ett antal bilder. Kände inte igen honom på någon av dessa men det var ganska längesedan jag utsattes för brottet så jag har glömt en hel del.

På filmkunskapen på förmiddagen snackade vi om dokumentärfilm, det var trevligt. Jag lämnade även in min analys av "Guds stad" (one thing less to do). På eftermiddagen hade vår grupp redovisning om schizofreni på psyologin, jag fick även tillbaka mitt prov. MVG! Fett oväntat. Trodde ärligt talat inte att jag hade en chans på MVG men sista frågan vägde tydligen tungt och den fick jag bra på. Efter det berättade jag lite för K-E:s tvåor om mitt projektarbete, vad jag hade gjort och mina tips. Stackars jävlar som ska BÖRJA med det nu.

Just det. Vi sköt fram inlämningen av samhällsarbetet till på fredag, det innebär att jag har en eftermiddag till på mig att skriva. Woho! Då kan jag fokusera på franskan idag. Har fått tillbaka lite kämparvilja för skolan. Måste bara fixa MVG i de kurser jag läser nu. Ingen är omöjlig (dvs. innehåller matte, idrott eller någon estetisk verksamhet)!

Skriver förmodligen lite senare idag igen.

So long!

Natti natti

Hey!

Har planerat lite inför skidresan nu på kvällen. Det ska bli så jäkla gött och komma iväg! Jag och mami är oense om hur mycket pengar jag borde ha med mig. Mamma är sjukt naiv (som vanligt) och tror att vi ska sitta hemma på hotellrummet och se på italienska nyheter varje kväll....

Märker att mamma är lite orolig, påminner om pappa. Innan ja gick och la mig sade hon: "Tove, glöm nu inte att dra ut alla kontakter innan ni lämnar lägenheten och så, det är lätt att glömma när man är fyra tjejer, alla tror att någon annan gjort det..."

Suck säger jag bara. Det är 3 dagar kvar till jag åker!

Imorgon blir det inlämning av en analys i filmkunskap och redovisning av psykologin. På hålan tänkte jag försöka hinna göra lite ärenden: växla pengar, köpa lysyl med solskyddsfaktor etc.

Tidig läggning ikväll, är rejält trött.

Natti natti

Proov

Sitter i skolan och har precis haft prov i Turism och Resor. Very fun >< Jag hatar verkligen prov, är inte gjord för det. Frågorna var minst sagt annorlunda, tror inte att jag får särskilt mycket rätt. Vissa frågor stod inte ens i boken utan krävde att man varit på en specifik lektion och dessutom lyssnat! Vem gör det?

Mamma visade mig en massa filmer hon köpt igår. Hallelujah moment! Äntligen finns det filmer hemma som jag INTE har sett.

Anledningen till att jag sitter i skolan är för att jag väntar på bussen som bara går runt en gång i timmen vid denna tiden på dygnet. Ska direkt hem och plugga sedan, inte jättekul. Måste skriva en analys i filmkunskap och göra min psykologiredovisning till imorgon. Stabilt att min grupp inte har snackat på typ 1.5 vecka. Aja, whatever.

Hade inställd lektion på religionen innan idag, jag och Agnes satte oss och skrev en lista på viktiga saker att ta med till Italien.

Just bigger.

Åh. Kom hem från jobbet för en timme sedan, nu pluggar jag Turism och Resor. Orkar verkligen inte ta det seriöst, så jävla meningslös kurs!

Jobbet var riktigt drygt idag, ska bli skönt att ta en veckas paus.

Måste sätta igång kroppen inför skidresan nu också så att den inte får damp när jag helt plötsligt börjar träna hela dagarna. På tisdag tänkte jag dra ut och springa en runda. Saknar träning, man mår så jävla bra av det!
 


Brunch och jobb

Hade en underbar dag igår med Bannis! (trots att jag gick som en rövknullad get, tamponger som inte är Tampax borde förbjudas, fan vad ont det gör)

Handlade ett par skidstrumpor och en fleece till skidresan och gick även på Amnestys bokloppis. Hittade inget megafynd men några böcker släpade jag hem iallafall. Blev ganska nöjd med diktsamlingen "Ung Eld" av Bengt Jändel utgiven av Frihets förlag.

Hjälpte Bannis att storhandla på Willys också. En insats för mänskligheten.

Idag blir det släktbrunch i Åkarp och sedan jobb, imorgon börjar mitt lite mer aktiva liv. Måste vänja kroppen vid träning inför resan! Saknar att träna också faktiskt, tro det eller ej. Det är en härlig känsla när man kommer hem efter ett riktigt jobbigt pass.

"Pussmannen" på Lunds Bibliotek gripen! Det är mannen som kom fram och kramade och pussade mig i nacken, han har tydligen antastat fler tjejer runtom i Malmö och Lund och nu är han fast. Skönt att höra! Då kan man gå tillbaka till biblioteket.

http://sydsvenskan.se/lund/article312079/Minst-nio-kvinnor-har-rakat-ut-for-pussmannen.html

Skidslipning

Nu ska jag snart iväg till Nova och lämna in skidorna för slipning. Frågan är hur skidorna ska få plats i mammas bil. Aja, det blir ett senare problem. Därefter bär det av till bokloppis i Stadshallen och shopping i stan innan jag ska träffa Bannis för en fika i stan.

Btw. lägg inte ner tid på att se Fargo. Förstår verkligen inte grejen med den filmen.

Bannis och loppis

God morgon!

Ska väl börja med att utvärdera Waltz with Bashir. Filmen var bra, men inte asbra. Det blir 4/5 för snygg animering och ett hutlöst bra manus (som baserar sig på verkliga historier).


Idag ska jag träffa Bannis! Det var längesen, ska bli trevligt. Vi ska fika, as usual. Hehe.

Jag tänkte åka in till stan lite tidigare faktiskt, läste i tidningen i morse att det är Amnestys bokloppis i Stadshallen idag. Jag har en förkärlek för gamla böcker så självklart ska jag dit och fynda.

Nu ska jag se en film tror jag, det blir nog Fargo.

Waltz with Bashir

Det blir hemmakväll. Bra för ekonomin, inte lika bra för psyket. Ska se en film nu, Waltz With Bashir. Den ska vara mycket bra så jag har höga förväntningar. I'll tell you about it later.


Money!

Pengarna var inte en felöverföring, hallelujah!

För några veckor sedan fick jag hem ett erbjudande om nyemission (om att teckna nya aktier i  SEB till ett förmånligt pris). Eftersom jag slänger alla papper jag får från SEB (jag varken fattar eller bryr mig om vad de handlar om) så hade avsaknaden av svar tolkats som att jag inte var intresserad. De hade därför sålt min rätt till billigare aktier till någon annan. Fattar ingenting mer än att jag fått 10 116 kr helt utan anledning. Hallelujah!!  

Frustration

Frustration. Idag är en sådan dag som skulle kunna sluta i total katastrof.

Idag ska bli en bra dag, trots ändrade planer och allmän förvirring. Det får inte gå ut över maten, jag är värd mer än det!

(Nu testar jag att skriva mig ur min frustration snarare än att äta mig ur den, allt enligt KBT terapeutens regler). Känner mig ganska stark just nu, men helt plötsligt kan det slå om.


Jag behöver sprit idag, ge mig Absolut!


Cravings!

Ingen utgång? Döööd

Jag döööööööööööör, inställd utgång idag IGEN!

Abstinens!


Jag var inne på min internetbank precis och hittade en överföring till mitt konto på 10.116.00 kronor. Helt sjukt. Står ingen referens eller någonting. Jag ber till gudarna att jag får behålla pengarna! (ehhh... tror inte det)

Homework is killing me

Sov hela dagen igår, vet inte vad det är för fel på mig. Hann inte göra psykologin så det var bara att sjukanmäla sig idag. Usch, nu blir det ännu mer plugg till nästa vecka. Innan onsdag ska jag ha gjort följande:

Måndag: Prov i Turism och Resor, franskaläxa
Tisdag: Gruppredovisning psykologi, inl. av uppgift om Guds stad i Filmkunskap
Onsdag: Seminarie på Dvärgen & Hur man botar en fanatiker, inl. av stort arbete i int. ekonomi 

Usch. Ångest säger jag bara.

Belöningen blir Italy!! Idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker! Hallelujah! Det ska bli så jävla skönt.

Ikväll blir det förmodligen utgång och imorgon blir det heldag med Ban efter att hon gjort HP. På söndag blir det brunch hos mina kusiner och därefter jobb, förstår ni att jag inte kommer ha någon tid att plugga i helgen? Undrar själv hur jag ska lyckas få allt plugg gjort.


Idag är första dagen på resten av mitt liv

Today is a new day!

Igår var undantag från min och Annas deal, idag kör vi stenhårt igen. Jag funderar på att dra ut och springa en runda, believe it or not. Först måste jag dock  göra klart min redovisning i psykologi.

Kerstin Flink i Bingolotto

Det är svårt att vara trögare....

Idag: allt

Allt eller inget, inget eller allt.

C'est ma vie.

I skolan

Hello.

Sitter i skolan nu. Vi har samhällskunskap och jag borde egentligen jobba med mitt arbete i internationell ekonomi, ehh...  Aint gonna happen. Jag + plugg + skola funkar inte. Jag + plugg + hemma funkar ibland, tur är väl det.

Dagens planering
08.15 Turism och Resor
10.00 Svenska B
11.15 Samhällskunskap (här är jag nu)
12.30 Lunch
13.00 Håla: dela ut CV + köpa present till kusin Annika + köpa förnödenheter (aka tamponger)
15.00 Franska (med CP Helene)
16.00 Fika med nuckorna
Hem: plugga psykologi

Alltså, sjukt tråkig och lång dag.

D-dag!

Sköönt att vara ledig idag! Det behövde jag efter allt jobb, höll på att somna sista timmen igår.

Ska jobba idag igen, 17.00-21.00, innan dess ska jag dessutom plugga lite, vi får se hur det blir med den saken. All motiivation för skolarbete har försvunnit, misstänker att jag hellre tjänar pengar än sköter skolan.

Hoppas jag hinner med att sova en lite idag, och titta lite på TV eller kanske lyssna en stund på P1. Det är vad jag kallar ultimat avslappning.

Mammor

Idag när jag kom hem från skolan var mamma hemma från jobbet pga. sjukdom. Det första hon sade när jag kom inanför dörren var: "Tove, JACKAN (den ska hängas upp på galge, EJ PÅ KROK)". 

Vårt hus är ett utställningsobjekt. Har jag inte stängt skåpsdörrarna på toaletten inom en minut efter att jag gått ut därifrån skriker mamma: "TOOOOOVE, DÖRRARNA PÅ TOALETTEEEEEEEEN". Förra veckan när vi stod och pratade om något helt annat (och jag tydligen råkade stå med handen på dörren) utbrast hon plötsligt: "det är DU som gör att dörrarna blir svarta! Ta i HANDTAGET, inte i själva dörren!".
 
Alltså, suck.

Jag vill ha en egen lägenhet, nu!

Trött!

Är så himla trött! Inte fysiskt men psykiskt (fysiskt trött har jag inte varit på mycket länge, jag måste komma igång med träningen).

Har jobbat i 8 timmar idag och nu vill jag bara sova. Ska jobba imorgon igen, börjar dessutom skolan kl 08.00. Det är kanske dags att sova nu?

www.bloggkoll.se

Tänkte ta bort lösenordskyddet på min blogg. Har märkt att det inte går att lägga till lösenordsskyddade bloggar på www.bloggkoll.se vilket är en klar nackdel eftersom många (inkl. mig) använder sajten för att hålla ordning på allt man vill läsa.

Nu funkar det iallafall, wiho!

Jobba, jobba, jobba!

Alltså, det är helt sjukt.Jag ser fram emot att gå till jobbet idag, trots att jag ska jobba dubbelpass (från 12.45-21.00). Jag är VERKLIGEN understimulerad.

Var i Malmö och hämtade mami och papi kl 02.00 inatt. Kunde inte somna när jag kom hem så det fick bli en nattmacka med ost och thé.

Känner mig lite orolig för att jag ätit för mycket, vet att det är dumma tankar men jag vet inte vad jag ska göra för att tränga bort dem. Det Är ju inte bra att äta mackor hela dagen men jag vet inte vad jag annars ska ha med mig till jobb, är för lat för att göra matlåda.


Har dille på detta bröd just nu.

Ännu mer rastlös!!!

Jag är en ond människa.

Jag är även en väldigt rastlös människa. Jag vill ha en fet fylla och utgång men måste vänta en hel vecka! Buuu. 

Kollade precis upp vädret i Canazei, -8 i dalen. Najs. Jag gillar kyla, bara det inte blåser.


Canazei.

Spänning i tillvaron

Jag är en spänningssökande person.  Det har jag kommit fram till ikväll, jag tror att Ban vet vad jag syftar på. Haha.

De negativa konsekvenserna är att jag ligger i riskzonen för att bli beroende, no shit Sherlock? Jag kommer att sluta upp som alkis alternativt knarkare.

Rastlös!!!

DET BLEV INGEN UTGÅNG.

Dör av frustration. Satt hemma hela förra helgen och nu måste jag vara hemma imorgon eftersom jag ska hämta mamma och pappa. Suuuuck. Jag är så jävla rastlös. Ska nog försöka lugna ner mig nu, se en film eller något.

Anna you owe me scones (klyddmaja no. 1). Tänker inte på att vi lantisar har problem med kommunationerna till storstaden!

Peace.

Utgång

Det blir utgång ikväll. Orkar inte sitta hemma, gjorde det heela förra helgen!

Nu är projektarbetet inne och det ska festas. Imorgon måste jag dock agera chaufför åt mamma och pappa som ska på fest så då blir det chillkväll hemma. Har laddat ner lite filmer att mysa med (bl.a. Rachel Getting Married och Grand Torino)

På söndag blir det jobb hela dagen.

Seeya imorgon!

Helg

Äntligen är det helg! Åh vad skönt det ska bli. Nästa vecka är inte lika tuff som denna men jag ska jobba en hel del hade jag tänkt mig.


Psykologiprovet gick dåligt, antagligen får jag ett vanligt VG. Nu har jag press på mig inför redovisningen nästa vecka också, måste verkligen skriva något satsigt!

Sitter i telefonkö hos 3 just nu. Sjukt drygt. Ska bestrida en faktura jag fått. Får räkning på mail i mobilen trots att min mobil inte ens går att starta eftersom den är vattenskadad. Idioter.

Gran Torino

God morgon! Blir ett kort inlägg nu, ska snart iväg till skolan och ha psykologiprov. 

Det ska bli så himla skönt med helg, äntligen har jag tid att se en massa film! Förhoppningsvis blir det även utgång idag, jag orkar inte vara hemma iallafall.

Håller på att ladda hem Gran Torino just nu, hörde av Björnen att den skulle vara bra.Har även Rachel getting married och Tropa De Elite på G.

Wish me luck!

Psykologiprov

Tjena!

Det har varit underbart väder idag, me likey!

Var först i skolan på två lektioner och efter det på vårdcentralen för att lämna blodprov till Tobias Registret (för benmärgsdonation). Nere i Lomma centrum träffade jag mamma med jobbkompisar samt två japaner på besök i Sverige, Aki och Minako. De hade precis käkat lunch på Fiskboden och skulle nu vidare till jobbet och äta semlor.

Jag fick skjuts hem och somnade direkt. Vaknade för en stund sedan och måste nu plugga psykologi. Hallelujah moment. 

Onsdag

Projektarbetet är inlämnat, äntligen! Känner ingen lättnad ännu men jag tror att det kommer efter ett tag.

Hade redovisning på Turism & Resor idag, sigh. På fredag har jag psykologiprov och Saras blick när vi kom ut från psykologilektionen i tisdags (hon gjorde provet på den lektionen) säger mig att jag borde plugga ordentligt.

Maten går okej. Var hos behandlaren idag och vi ska träffas på måndag igen. Det känns bra.

Nu ska jag nog ta en liten power nap.

Busskonversation

Samtal mellan två killar på bussen:


P1 - Haru fixat nån brud än rå?
P2 - Näeee.......
P2 -  men jag har ett feststrul... hon e jävligt najs faktiskt
P1 - GÖTT, de e så de ska va! 
P2 - Jaaaa, lite tits och sånt duvet
P1 - Schyst
P2 - Ja, hon e tight som fan
P1 - XXX? 
P2 - Ja!
P1 - Men, har inte hon ganska stor näsa?
P2 - Jo men alltså, ja svär.. när man har vant sig tänker man knappt på den
P1 - (tankepaus) faaan vad schyst rå....


Vart är mänskligheten påväg?

85 dagar kvar till studenten

Fail! VG på franskaprovet. OK, jag hade inte pluggat, men ändå. Det är fan under min värdighet att få VG på ett franskaprov. Jävla Helene. Nu har vi bara NP kvar att göra och jag "ligger nära, på VG+ - MVG......." Ush, ordet nära får mig att må dåligt.

Duktiga Tove skriver av sig istället för att ta till andra medel.

Sitter i skolan nu. Har snart lektion, men vet inte riktigt vilken. Kanske borde kolla upp det...

...Religion B var det ja.

Seeya

86 dagar kvar till studenten

Tjena!

Har precis kommit hem från jobbet, ätit och borstat tänderna. Redo för sängen. Måste plugga psykologi imorgon, och så har jag ju projektarbetet också. Imorgon måste jag bli FÄRDIG med projektarbetet. Det känns sjukt konstigt.

Från och med imorgon börjar min nya deal. Inga onyttigheter fram till studenten. För att motivera mig själv ska jag ha nedräkning på bloggen. Alla rubriker ska börja med det antal dagar som är kvar till studenten.

Wish me luck!

Svin

Fan vad jag är glad att det finns män som inte är lika sviniga som genomsnittet. Var och varannan dag hör man om fullvuxna män som uppför sig som om de nyss gått ut lågstadiet, jag trodde att evolutionen utrotat dem vid detta laget? 

Har varit med Bunny på Burlöv Center idag, de har verkligen rustat upp det stället. Riktigt schyst att handla där nuförtiden.

Jag bangar korridorsfest på Delphi ikväll, känner mig väldigt seriös och ansvarsfull. Vill inte vara bakis hela dagen imorgon när jag måste skriva projektarbetet.

Uäääh!

Smakade världens äckligaste bar precis! USCH, USCH, USCH. Den smakar pellets, testa inte!

Allévo Low Calorie bar (smak: toffee)


Hyllning till mamma!

Ibland älskar jag min mamma! Hon är min förebild.

Idag hade mamma i hemlighet gjort ett av mina foton till canvas. Det betyder mycket.

.

Fredagen den 13:e

God morgon!

Idag är det fredagen den 13:e.

Tänkte börja dagen med att få lite projektarbete gjort, jag jobbar bäst på morgonen när det inte är så många intressanta människor inne på msn, haha.

Projektarbete

Förlåt för dålig update, har fullt upp med projektarbete och annat. Ska bli skönt på tisdag när det är ur världen.

Maten går åt helvete men på onsdag ska jag träffa Jaana igen och det känns bra. Jag har en plan för hur jag vill fortsätta min behandling och framförallt, jag har ork och motivation till att fortsätta kämpa! Nu jääävlar är det min tur att lyckas!

Nu gäller det bara att ta sig igenom fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag med ångest. Usch.

Pratar just nu med min kära bror. Är avundsjuk på hans jobb, han vaktar kulisserna vid Chanels modevisningar under modeveckan i Paris nattetid. På Grand Palais (där modevisningarna äger rum) finns Wi-Fi vilket innebär att han kan sitta vid sin bärbara dator hela natten och få betalt för det. Vadå drömjobb!

Jag citerar min kära bror angående jobbet. "(...)ja, jag slipper iallafall se alla benrangel skramla omkring..."


Grand Palais

Paris in pink

Satt och pillade lite i Photoshop i förrgår. När jag har tagit studenten ska jag verkligen lära mig Photoshop på allvar, det är så jäkla roligt!


Resultatet. Bilden är tagen i Le Pré-Saint-Gervais (ett  "commune" strax utanför centrala Paris)

Funderar på att fortsätta på den inslagna vägen och fota samt redigera bilder på temat "Paris in Pink". Den som lever får se om det blir verklighet, hehe.

Ångest och längtan

Ångest över maten.

Ångest över projektarbetet.

Ångest över franskan.

Längtar till studenten så jävla mycket! Längtar till balen, längtar till Italien, längtar till Prag, längtar till våren!

Ska till min behandlare idag. Känns väl sådär. Skäms lite, men jag måste. Hoppas att jag inte träffar min dumma läkare bara, jag avskyr verkligen henne. Hon borde inte få jobba på ÄTSC överhuvudtaget. Skrev till min behandlare att jag vägrar gå till henne, för jag tänker inte gå dit. 

Ikväll ska jag jobba. Hoppas att jag får sitta på något nytt projekt idag, är lite trött på Sköna Hem.

Lyssnar på . Perfekt när man inte känner sig på topp.

Time is running

Så var det kväll igen! Tiden går så himla snabbt.

Borde jobba med projektarbetet ikväll men har ingen lust. Borde plugga inför provet i franska på onsdag men har ingen lust. Borde läsa Dvärgen till seminariet på torsdag men har ingen lust.
 
Jag tror att jag har drabbats av dålig karaktär, hur botar man det?

Borde plugga jättemycket idag, som alla andra dagar. Just nu är jag dock riktigt sugen på att lägga mig i sängen, krypa ner under täcket och somna till P1. Tror att det går bli så, jag kommer ändå inte att få något vettigt gjort.

Imorgon är jag ledig från skolan, lärarna har elevkonferens. Jag var förresten ledig idag också, det glömde jag kanske att skriva. Det är skönt att kunna sova hur länge som helst även om jag för det mesta vaknar tidigt iallafall.

Projektarbete

God morgon!

Nu har jag precis vaknat, ätit frukost och busat med korven.

Dagen skall ägnas åt projektarbete och jobb (17.00-21.00). Ska försöka se klart Odysséus blick också. Kom precis på att man kanske måste ha inledning och bakgrund och sådant på sitt projektarbete, det måste jag ju fixa! Usch vad stressad jag känner mig.

00.47



Jag har precis kommit hem från Katarina. Hon bjöd på middag och det serverades vegetarisk tacos. Efter maten såg vi en film, Robin Hood: Men in tights. Sjukt rolig film faktiskt, jag är inte den som gillar barnsliga komedier men denna var i en klass för sig! Till filmen käkade vi chips, salta katten och Marabou apelsin krokant, mmm...


Skjutsade folket vidare till Mejeriet för en stund sedan (vardagshjälte!). Själv har jag öroninflammation och känner mig inte särskilt pepp på utgång med hög musik.

Sitter hemma och dricker vatten och skriver lite på projektarbetet. Lärde mig nyss ett nytt franskt ord, lâcher une caisse = fisa.

Funderar lite kring sommaren. Vill gå på åtminstone en festival men vet inte om jag kommer att ha varken råd eller tid. Agnes och Katarina ska till Hultsfred, Siesta och Roskilde. Fedt bra! Då kan jag hänka på den med bäst band, hehe. Placebo ska spela på Siesta, det är ganska lockande. Jag hade en crush på Brian Molko under hela högstadiet, det kan Paula intyga.

på tal om sommaren. Mitt mål är att vara frisk till sommaren. Att vara frisk innebär för mig att väga 65-70 kilo, vara nöjd med min kropp och ha ett sunt förhållande till mat. Det GÅR faktiskt att äta lite godis ibland, hela dagen är inte förstörd för det. Hetsätningar ingår inte i mitt friska liv, inte heller svält. Har undvikit min behandlare den senaste tiden av rädsla för vad hon ska tycka om min viktuppgång. Vet att jag måste gå dit, även om jag skäms. Det blir bara svårare och svårare för varje dag som går, därför måste jag ta tag i det.
 
Drömmer om ett piller som innehåller alla de kcal och näringsämnen en människa behöver. Tänk vad skönt det skulle vara att slippa äta. Minns hur skönt jag tyckte att det var när jag låg på sjukhuset och väntade på gallstensoperation. Fick näringsdropp med exakt det antal kcal jag behövde. Dessutom fick jag obegränsat med morfin. Hallelujah moment.

Time to sleep.

Puss

Finally friday!

Det ska bli fett skönt med helg även om jag ska sitta med projektarbetet från morgon till kväll i princip.

Öhh, vad ska jag skriva? No inspiration. Ska somsagt inte göra något kul i helgen, plugg och jobb bara. Ush.


Jobb och plugg, som vanligt.

Skärpning Tove.

Jag är sjukt dålig på att uppdatera, jag vet.

Jobbar en del på kvällarna och resten av tiden går åt till att antingen vara i skolan eller skriva på projektarbetet som ska vara inlämnat om en och en halv vecka. Det börjar bli kris. Jag har franskaprov på onsdag också, stress.

Min plan är att plugga franska idag och imorgon för att sedan kunna ägna hela helgen åt projektarbete.

Skulle egentligen hämta mamma från kalas i Malmö ikväll men hon ringde precis och meddelade att hon får skjuts hem. Sköööönt! Var inte pepp på att dra in till Malmö.

Imorgon är det skola. Har en lång håla mellan halv 10 och 13.00. DRYGT.

Note to myself: PLANERA INTE IN NÅGOT FESTANDE PÅ FREDAG ELLER LÖRDAG, DU ORKAR INTE! 

Snor och godis

Snor, snor, snor!

Godis, godis, godis!

Welcome to my world. Ehe.

Sitter i soffan och är jättetrött och snorig. Ska sticka till jobbet om 2 timmar, måste hinna duscha innan dess också. Uhh vad jobbigt, jag vill sova. Kanske hinner ta en power nap?

Jobb och sjukdom

Usch vad trött jag är. Svimmade igår, första dagen på jobbet. Stabilt, jadå. Tror det beror på att jag hade feber och att jag inte hade käkat på 10 timmar.

Har inte haft mycket ork/tid för update these days. Ska bättra mig!

Kram

...

Varför lär jag mig aldrig av mina misstag?

18 års middag hos Agnes igår, därefter vidare till fest i Bjärred. Vid 01.00 tog vi taxi till Deep, det var House Night. Kö in för en gångs skull! Believe it or not.

På Deep hävde vi i oss diverse drinkar, bl.a. Pina Colada.

Spydde när jag kom hem. Uhhhh.


Från och med nu är det vodka och läsk som gäller, INGET ANNAT!

RSS 2.0