Första advent!

Idag är det första advent!

Familjen började dagen med adventsfrukost, det var mys!

Om någon timme ska jag iväg och bruncha men  jag tänkte få lite skolarbete gjort innan dess, det är därför jag sitter vid datorn.

Såg klart The Visitor igår. Bra film faktiskt! Funderar just nu på om den ska få en trea eller en fyra. Det lutar åt en fyra.

Ha en underbar dag!

Glad

Är helt glad!

Vet inte riktigt varför, måste skiva klart mitt arbete ikväll men det blir inga problem om känslan av flitighet och driftighet håller i sig! Allting känns så jävla hoppfullt och livet känns förjävla vackert! 

Imorgon blir det brunch klockan 11.00 i Lund, därefter julskyltning med Ban i Malmö! Jag är jättepepp, kommer bli en asmysig dag! Hoppas bara att vädret håller i sig också!


Bjuder på lite mysiga parisbilder från när jag hälsade på Björn (nov 2008)!






Kontrollfreak

Tjena!

Har varit sjuukt effektiv idag, creds till mig.

Gick upp kl. 08.00, åt frukost och satte mig vid köksbordet för att sortera papper i olika pärmar och få ordning på saker och ting (du normala människa skulle antagligen påstå att jag har det extremt organiserat och minsann inte behöver ordna någonting men det är inte sant)! Jag tror att organisering är ett sätt för mig att hantera ångest, nu när jag inte har maten att kontrollera längre. Jag känner ett behov av att ha 100 % kontroll över min vardag, annars stressar jag upp mig. Köpte några små block på Tiger för ett tag sedan och det skulle jag nog inte ha gjort, skriver listor på allt från vad jag ska organisera till vem som är skyldig mig pengar. Jag vet ju att jag alltid varit en organiserad och strukturerad människa men det börjar gå lite väl långt nu tycker jag.

Var hos Jaana i fredags med mamma. Det var helt OK, jag fick väga mig och sedan snackade alla tre. Mamma hade några frågor och uttryckte den ständigt återkommande rädslan hon har om att det ska gå för långt igen... att jag ska bli fast i ett mönster jag inte kan ta mig ur.

Då frågade Jaana vad min målvikt var. Jag sa 64 kilo och Jaana blev nöjd. Jag märkte att mamma blev orolig direkt. Hon vet att när jag var som mest sjuk (eller egentligen inte som mest sjuk, men i det stadiet då min kropp tog mest stryk), hade genomskinlig hy, mörka ringar runt ögonen, livlöst hår och dåligt hjärta vägde jag 65 kilo. Jag vill aldrig någonsin tillbaka till den tiden, det var en plåga bara att gå upp ur sängen på morgonen och jag kände mig mer död än levande.

Jaja, nog om problem.

Jag har precis varit på IKEA och köpt en ny lampa till mitt rum, den är fett snygg! Passar skitbra härinne och lyser upp den grå och trista verkligheten.

Nu måste jag skriva klart ett arbete om avkolonialiseringen av Östtimor , vi får se hur det bir med den saken, haha.

So long!

RSS 2.0